LKQ ELIT

Нова установка для заправки систем кондиціонування GrunBaum AC3000N

5 березня 2021

До уваги клієнтів представляємо установку GrunBaum AC3000N, яка дає можливість зробити заправку системи кондиціонування холодоагентом R134a. Багато функцій доступні в автоматичному режимі. Це забезпечує зручність користувача і скорочує час роботи.

Установка відрізняється високою надійністю (відсоток відмови обладнання менше 0,1%), невисокою вартістю при широкому функціоналі, швидкою окупністю і тривалою гарантією (2 роки).

Вона дозволяє:

  1. виконувати повторну заправку системи АС;
  2. виявляти протікання системи;
  3. відновлювати холодоагенту;
  4. видаляти вологу з системи;
  5. додавати оливу в систему.

Переваги використання AC3000N:

  1. російськомовне меню — просте управління (все перед очима);
  2. зручне розташування фільтра-вологовідділювача для швидкої заміни;
  3. зливання відпрацьованої оливи із вакуумного насосу виконується через спеціальний отвір;
  4. балони для оливи розташовані на передній панелі;
  5. виконання автоматичних операцій (відділення оливи від холодоагенту, самодіагностика, виставляння часу вакуумування, наявні лічильники оливи і холодоагенту).

За допомогою установки GrunBaum AC3000N можна підвищити швидкість обслуговування, знизити ризики некоректного проведення операцій, забезпечити високу якість роботи, а також попередити простої обладнання.

Контроль і перевірка якості

В системі застосовують компоненти від перевірених постачальників (Motorola, Value, Samsung та ін.), які проходять обов'язкове тестування.

Виробництво компанії, що знаходиться як в Китаї, так і в Південній Кореї, використовує єдину систему менеджменту та контролю якості. Вона заснована на стандартах ISO 9000.