LKQ ELIT

Спільними зусиллями до перемоги

6 липня 2023

Шановні клієнти!

Хочемо поділитись нашими спільними здобутками — 224 450,80 грн вже перераховано на рахунок для гуманітарних цілей Національного банку України. Таку суму згенеровано за результатом продажу брендованого одягу з патріотичною символікою.

Минулого року вже було проведено гуманітарну кампанію і всю суму, в обсязі 110 410,74 грн, було направлено до спецрахунку НБУ. Приємно усвідомлювати, що цього разу, без перебільшень, суму вдалось подвоїти. Отже, попри складну зиму, активність клієнтів та партнерів в кампанії «STAND WITH UKRAINE» тільки зростала і результат не змусив себе чекати.

При анонсі активності, ми зазначали, що окрім практичності та комфорту, ті, хто придбає ці речі, відчуватимуть свою приналежність до результатів. Який би товар не було придбано: шапку, футболку, кепку, худі чи щось інше — це суттєвий вклад в спільну справу, адже кожна гривня потрапила до цільового фонду.

Ми з натхненням обирали зразки одягу, способи нанесення логотипів та патріотичної символіки, узгоджували макети перед початком виробництва і це принесло свої результати, адже було належним чином оцінено цільовою аудиторією — кожним з вас!

Окрім перерахунку коштів, метою цієї активності було надання змоги кожному долучитись до благодійної ініціативи разом з «ЕЛІТ-Україна», не відходячи від робочого місця і не шукаючи складних способів, ба більше — отримати щось натомість і щоб це приносило користь та приємні емоції.

Щиро пишаємось партнерством з людьми, які використовують будь-яку нагоду для допомоги усім, хто цього потребує.

Продовжуймо бути амбасадорами України, роблячи максимум у своїй справі.