LKQ ELIT

Переваги очевидні – обирайте ERA!

12 вересня 2021

Компанія ERA вже понад 35 років пропонує якісну продукцію на ринку автомобільних запчастин, отримавши широке міжнародне визнання у партнерів з більш ніж 80 країн світу.

Якість Ретельність Точність

Три слова, які найкраще описують метод роботи компанії ERA: Висока ЯКІСТЬ продукції, РЕТЕЛЬНІСТЬ у виборі постачальників і складанні асортименту продукції, ТОЧНІСТЬ в наданні продукції і послуг клієнтам.

Дані цінності якнайкраще характеризують щоденну діяльність компанії і підкреслюють її сильні сторони, завдяки яким ERA є одним з лідерів на міжнародному ринку автозапчастин.

ЛІНІЙКА ПРОДУКЦІЇ

ERA пропонує більше 28 000 позицій, які розподілені на 58 основних груп, що забезпечує повний спектр автозапчастин високої якості, як для легкових автомобілів, так і для комерційного транспорту.

ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЯ

Однією з сильних сторін компанії ERA є її міжнародна присутність. Співробітники компанії знаходяться на постійному зв'язку з клієнтами, дистриб'юторами і постачальниками з більш ніж 80 країн по всьому світу.

ЯКІСТЬ ТА ПРОЗОРІСТЬ

Всі автозапчастини, що поставляються, тестуються в технічному відділі компанії і класифікуються на оригінальні, аналоги або відновлені. Крім сертифікату якості UNI EN ISO 9001: 2000, ERA надає також сертифікат відповідності ТЗ.

РОЗВИТОК КОМПАНІЇ

ERA вже багато років є орієнтиром для багатьох фахівців, що працюють на ринку автозапчастин, але не стоїть на місці та постійно розвиває асортимент продукції, приділяє особливу увагу обслуговуванню клієнтів і підсилює присутність на міжнародному ринку.

Історія компанії

Історія нашої компанії, як дистриб'ютора оригінальної продукції компаній Sipea (датчики, реле, підрульові перемикачі і т.д.) і Efel (стартери та генератори) як в Італії, так і за її межами, починається з 1983 р в місті Монкальєрі недалеко від Турина.

З того часу компанія є фахівцем високого рівня і гарантом якості в області електрики і електроніки для автомобілів і промислових транспортних засобів.

Найважливіші етапи формування нашої історії:

1983 – Створення ERA (Elettro Rappresentanze Autocomponenti) як філії для вторинного ринку компанії Sipea

1989 – Разом з компанією Sipea проводить злиття з американською багатонаціональною компанією TRW, що дає зростання і збагачує досвід роботи на міжнародному ринку

1999 – Стає незалежною компанією з широко розвиненим асортиментом електричних і електронних компонентів з дистрибуцією по всьому світу

2001 – ERA отримує сертифікат якості UNI EN ISO 9001:2008

2007 – ERA придбає торгову марку Messmer

2013 – ERA відкриває представницький офіс у Китаї

2018 – ERA додає до своїх брендів NIPPARTS, який спеціалізується на запчастинах для азіатських автомобілів, таких як: Toyota, Honda, Mazda, Hyundai, Kia, Nissan і багатьох інших. Новий асортимент NIPPARTS, буде включати в себе такі лінійки продукції як: газорозподільний механізм (ГРМ), фільтри, прокладки двигуна, система запалювання, система охолодження, система склоочисників, гальмівна система, підвіска, рульове управління, трансмісія.

З липня – таким чином кількість пропонованих позицій за всіма брендам досягне більше 28 000, що допоможе задовольнити вимоги всіх партнерів.

ЕЛЕКТРИКА

З 1983 року компанія ERA, заснована в м. Монкальєрі (Італія), спеціалізується на продажу електронних і електричних автозапчастин. Основна місія компанії ERA – надати своїм клієнтам найширший вибір автозапчастин, забезпечуючи високу якість і прозорість завдяки внутрішньому технічному контролю.

Чому необхідно обирати ERA в "ЕЛІТ-Україна":

1) Бренд LKQ. Успішна діяльність корпорації транслюється на всі її складові, в тому числі, на приватні торговельні марки. Саме тому, клієнти відчуватимуть кожну перевагу від використання продукції ERA, яку на місцевому рівні забезпечує дистриб'ютор.

2) 2 роки гарантії – це безумовна перевага від купівлі запасних частин ERA, яку не в змозі забезпечити більшість інших брендів, особливо, коли така можливість ґрунтується на впевненості у якості продукції та лояльності до клієнтів.

*3 роки гарантії на АКБ для автомобілів легкового сегменту.

3) Асортимент, який налічує більше 3 500 SKU в 15-ти групах товарів та дозволить швидко обслуговувати автомобілі більшості провідних автовиробників без потреби довгих пошуків серед аналогів. Продукція ERA має бездоганну репутацію – менш як 0,5% рекламаційних звернень за 2020 рік у співвідношенні до загальної кількості проданих товарів.

Пропозиція по асортименту ERA у «ЕЛІТ-Україна» складається з таких товарних груп, як:

Акумулятори

(NEW! Розширення асортименту 2021)

Витратоміри повітря

(NEW! Розширення асортименту 2021)

Генератори

(NEW! Розширення асортименту 2021)

Датчики Двигуни склоочисника Деталi стартерiв та генераторiв
Клапани EGR Котушки запалювання

Лямбда-зонди

(NEW! Розширення асортименту 2021)

Паливнi насоси Кермові перемикачі Система охолодження

Стартери

(NEW! Розширення асортименту 2021)

Термостати

(NEW! Розширення асортименту 2021)

Шкiви генератора