LKQ ELIT

MaxiDAS DS808BT — зірка серед бюджетних автосканерів

19 вересня 2021

Близько 44% СТО в Україні — станції до 5 постів. А це означає, що автосканери на кшталт MaxiSys MS906BT и MaxiSys MS908S Pro хоч і лідери в своїй галузі, та все ж — не дешеве задоволення. Тому з'явився MaxiDAS DS808BT, як альтернатива та цікаве рішення. Він функціональний та повноцінний, побудований на платформі MaxiSys та має такий же інтерфейс.

Невеликим СТО не потрібна велика кількість послуг. В цьому автосканері їх і немає. Зате є все необхідне.

Як виявилось, для власників невеликих СТО важливі сервісні функції, розширені функції діагностики електронних систем, функція адаптації елементів після заміни.

Дорогі функції, які використовують дуже рідко, ми просто відключили.

Покриття по маркам

В базовому комплекті автосканера — 80 марок популярних авто. Серед них європейські, японські, корейські, китайські, американські, індійські. Нові моделі додаються до бази сканеру на протязі року. Таке запізнення з оновленням вимушене і по більшій мірі — низькооплачувані.

Але не тільки нові автомобілі можно діагностувати за допомогою сканеру. Для авто старіше 20 років в комплекті представлені 11 адаптерів OBD-I.

До речі, ви отримуєте 3 роки безкоштовні оновлення.

Комфорт

Це не просто доступний автосканер, це зрозумілий та комфортний для роботи пристрій. Це перший автосканер, русифікований на 73%. Тепер зрозуміло все: помилки самодіагностики, описи цих помилок, підказки, поради та інше.

Відтепер підказказками в автосканері зможе користуватися навіть новачок. А сервісні функції винесли в головне меню, так як до них звертаються частіше за все.

Технічна інформація

Ви отримуєте доступ до WorkshopData HaynesPro. Це технічна база в самому автомобілі.

Технічні перекладачі також попрацювали з цією базою. Вона містить:

  • Basic Tech и Full Tech для автомеханіків, що займаються плановим обслуговуванням та ремонтом.
  • Basic Electronics и Full Electronics для автоелектриків та діагностів.
  • Smart з інформацією про вирішення несправностей, що вже траплялися в автомобілі.

Якщо у вас невелика СТО, можно сміливо обирати MaxiDAS DS808BT!