LKQ ELIT

Nipparts – просувається механіками!

4 жовтня 2021

Запчастини під брендом Nipparts зробили собі ім'я, коли в Європі почали набирати популярність японські автомобілі. Сьогодні повний перелік деталей Nipparts знатно ширше і в асортименті ELIT цей бренд представлений більш ніж в 16-ти товарних групах. Цього разу ми більш детально поговоримо про підвіску та фільтри.

Деталі підвіски

За останні десятиліття, системи підвіски і рульового управління автомобілів змінилися до невпізнання. Підвіска стала складнішою, пропонуючи автовласникам все більший комфорт від водіння, одночасно зі зниженням рівня шуму, вібрації та жорсткості. Водночас, автомобілі стали важчими, гальма потужнішими і навіть найменші автомобілі оснащуються підсилювачем керма. Все це збільшує навантаження на рульове управління і підвіску, які зношуються швидше, ніж раніше.

Такі тенденції призвели до зростання попиту на доступні, але при цьому високоякісні деталі підвіски – такі, якими вважаються деталі Nipparts. Використовуючи свій більш ніж тридцятирічний досвід, Nipparts в змозі запропонувати покупцям широкий спектр деталей підвіски і рульового управління для азіатських і європейських автомобілів, які відповідають ОЕ-вимогам. Виробник гарантує, що деталі виробляються тільки з натуральної сировини і проходять суворий контроль якості.

Повітряні фільтри

Компанія Nipparts має досвід і технології для виробництва повітряних фільтрів у повній відповідності OE-вимогам, гарантуючи більшу тривалість життя. Повітряні фільтри Nipparts ідеально підходять і забезпечують оптимальний захист двигуна:

- висока пропускна здатність

- тривалий термін служби;

- ідеальна посадка і герметичність;

- низький опір повітря;

- повна відповідність ОЕ-якості.

Фільтри салону

Коли справа доходить до салонних фільтрів, якість і розмір пір фільтрувального матеріалу мають значення. Салонні фільтри Nipparts гарантують ідеальну посадку в робоче місце і бездоганну роботу:

- висока пропускна здатність;

- ідеальна посадка і герметичність;

- повна відповідність ОЕ-якості.

Паливні фільтри

Паливні фільтри здаються простими, але при цьому фільтрувальний матеріал і ущільнення повинні бути високої якості, а зворотні клапани, якщо вони присутні, повинні закриватися бездоганно. Nipparts пропонує широкий спектр високоякісних паливних фільтрів, які відповідають найвищим стандартам і повністю відповідають вимогам ОЕ:

- міцна конструкція;

- стійкість до компонентів біопалива;

- повна відповідність ОЕ-якості.

Масляні фільтри

З масляним фільтром легко помилитися, тому що зовні вони виглядають однаково. І оскільки неможливо оцінити якість фільтра за зовнішнім виглядом, то тут краще покладатися на перевірених виробників, таких як Nipparts. Бренд Nipparts є гарантією OE-якості:

- висока якість паперу;

- висока якість форми;

- відмінна якість збірки;

- повна відповідність ОЕ-якості.

«ЕЛІТ-Україна» має в наявності найширший асортимент запчастин Nipparts. Він доступний як на Центральному складі в Києві, так і на складах будь-якої з 44-х філій. З кожним роком кількість артикулів в асортименті суттєво збільшується, а у порівнянні з іншими компаніями на ринку, поточна наявність запчастин у «ЕЛІТ-Україна» більша, як мінімум, удвічі!