LKQ ELIT

Сучасні бренди – високі вимоги

18 жовтня 2021


 

Усі виробники автомобілів пред’являють все вищі вимоги до олив, мастил та спеціалізованих рідин. Особливо німецькі виробники автомобілів, такі як: BMW, Mercedes-Benz, Opel, VAG, які роками мали дуже суворі та вимогливі специфікації. Вони забезпечують необхідну якість олив для двигуна і коробок передач для своїх брендів та їх різних моделей. Ці вимоги до якості виходять далеко за межі міжнародних стандартів, таких як ACEA або API. Вимоги до якості цих німецьких виробників автомобілів були переведені у власні «специфікації OEM» для різних моделей.

«Специфікації OEM»: затверджені BMW, Mercedes- Benz, Opel та VAG групами для олив MPM

Німецькі виробники автомобілів дотримуються суворих вимог щодо якості двигуна та трансмісійних олив для своїх моделей, які для них є обов'язковими. Для висування будь-яких гарантійних претензій можуть використовуватися лише затверджені оливи та рідини, і лише вони гарантують найкращі показники. Подумайте про економію палива, електроенергії, викиди та термін експлуатації. Моторні та трансмісійні оливи MPM для цих німецьких брендів щоразу офіційно затверджуються виробниками автомобілів. Це означає, що ці оливи перевірені та схвалені для використання в рекомендованих моделях. Таким чином, продукти MPM отримують та зберігають офіційне затвердження і відповідають «Специфікаціям OEM». Прикладами є затверджені MB 229.5, MB 229.51, MB 229.52, BMW LL-04, Dexos 1 Gen 2, VW 504.00 / 507.00 та 508.00 / 509.00. Це все оливи, придатні для тривалих інтервалів між обслуговуванням. На додаток до цих моторних олив, MPM має повний пакет трансмісійних олив, за допомогою яких компанія може забезпечити 98 % трансмісійних олив, призначених німецькими виробниками. Прикладами є оливи для коробок передач DSG групи VAG та рідина для автоматичної коробки передач для останніх моделей Mercedes-Benz із трансмісією 9G Tronic (специфікація MB 236.17).

Підсумок:

• Німецькі марки автомобілів мають власні обов'язкові специфікації для моторних та трансмісійних олив для своїх моделей — це «Специфікації OEM».

• Моторні та трансмісійні оливи для цих німецьких марок та конкретних моделей мають бути офіційно затверджені, перш ніж вони зможуть відповідати вимогам «Специфікацій OEM».

• MPM пропонує повний пакет продуктів для різних моделей BMW, Mercedes-Benz, Opel та VAG, які завжди офіційно затверджені й тому відповідають офіційним «Специфікаціям OEM».

Поради для надання консультацій клієнтам:

• Використовуйте лише ті оливи та рідини MPM, які затверджені виробником автомобіля.

• Завжди перевіряйте вебсайт MPM, використовуючи номер із номерного знака або марку та модель автомобіля, щоб дізнатися, які оливи та рідини рекомендуються. Вони можуть відрізнятися, залежно від моделі та версії.

• Дотримуйтесь правил щодо олив для збільшення інтервалу між технічними обслуговуваннями.

• Обговоріть інтервал між технічними обслуговуваннями зі своїм клієнтом на основі використання автомобіля.