LKQ ELIT

Гальмівні колодки Starline

8 листопада 2021

Гальмівні колодки Starline використовуються на більшості автомобілях Європи. Така популярність зумовлена відносно невисокою ціною та гарною якістю, що дало змогу зайняти топові позиції в світовому рейтингу бюджетних гальмівних колодок.

Виробництво продукції зосереджено на заводах Tomex (Польща), Fomar Friction (Польща), Frenauto SRL (Італія). Там колодки Starline виготовляються за останніми технологіями та розробками.

Цікавий факт, що першим товаром, який побачили клієнти з логотипом Starline, були саме деталі гальмівної системи – гальмівні диски і колодки.

В наші дні на ринок потрапляє продукція різної якості. Важливо не потрапити на товар дуже низької якості, адже більшість потужностей виробників бюджетного сегменту розташовані в Китаї та виробляються із низькоякісних компонентів, на відміну від Starline, якість товару якого, має відповідати усім європейським вимогам.

За 20 років роботи сформувалися довгострокові партнерські відносини з багатьма перевіреними постачальниками, але, з року в рік, з ростом асортименту, збільшується і кількість нових виробників.

Гальмівні колодки Starline створені із застосуванням якісних матеріалів та сучасних технологій. Фрикційна суміш наноситься на поверхню пластини методом високотемпературного з’єднання і при температурі 900°С суміш пригорає до пластини. Це вигідно відрізняє колодки Starline від більшості дешевих колодок, які виготовляються методом склеювання. При екстреному гальмуванні колодки Starline повністю зберігають свої властивості, що дозволяє водію впевнено почуватися в непередбачених ситуаціях.

Переваги, які роблять гальмівні колодки Starline кращим вибором:

  • абсолютно всі виготовлені в Європі та мають сертифікат ECE R90;
  • найширший асортимент колодок у бюджетному сегменті – понад 500 позицій;
  • приваблива ціна Starline пояснюється кількома факторами:
  1. асортимент Starline на 90% складається з позицій, що продаються найбільше, тому це дозволяє виробляти великі партії товару і встановлювати помірну вартість;
  2. продукція Starline замовляється на заводах, що спеціалізовані у виробництві конкретних груп запчастин;
  3. всі постачання йдуть безпосередньо від виробника, тому немає посередників, які генерують додаткову вартість.

Starline – гарантія якості, широкий асортимент і доступна ціна, яка забезпечує вигідну роботу автосервісам!