LKQ ELIT

Заряд зі Starline: деталі електрики

29 листопада 2021

Відмінне співвідношення «ціна-якість» продукції Starline задовольняє потреби всіх клієнтів. Бренд налічує більше 35 000 запасних частин, тому ми просто зобов’язані познайомитися з асортиментом детальніше.

СТАРТЕРИ ТА ГЕНЕРАТОРИ
Стартери та генератори змінного струму є частиною електричної системи з очікуваною 100% функціональністю. Виробники заявленого набору деталей постачають своїми компонентами підприємства провідних міжнародних та європейських брендів автозапчастин в якості основного виробника. Виробництво більшості стартерів і генераторів змінного струму сертифіковано відповідно до щонайменше одного з таких міжнародних стандартів: ISO 9001:2000, TUVCERT або IS0/TS 16949:2002.

Асортимент:
- Генератори змінного струму, створені за класичною концепцією та забезпечені зовнішнім вентилятором.
- Компактні генератори із внутрішнім вентилятором.
- Генератори змінного струму з фіксованим шківом або шківом, що вільно переміщається.
- Стартери, створені за сучасною концепцією із вбудованим редуктором.
- Найближчим часом в асортименті з'являться стартери та генератори нових виробів, не відновлених.
- Визначити їх можна буде за номером, наприкінці -N. Приклад S SX 2175-N.

ДАТЧИКИ ТА ВИМИКАЧІ, КОТУШКИ ЗАПАЛЮВАННЯ
Широкий асортимент датчиків та перемикачів, що охоплюють весь периметр автомобіля.
Перевірені постачальники забезпечують якість деталей, яке можна порівняти з оригінальними запчастинами. Пропозиція покриває більшість автомобілів автомобільного парку України. Купуючи запчастини Starline, клієнт отримує якісний продукт за дуже гарною ціною.
Асортимент:
- Датчики обертів колінвалу, датчики тиску та температури;
- Датчики ABS;
- Лямбда зонди;
- Датчики температури вихлопних газів;
- Механічні вимикачі;
- Котушки запалення та комплектні модулі запалювання.

СВІЧКИ РОЗЖАРЮВАННЯ
Свічки розжарювання Starline повністю зіставні з аналогічними виробами найзначніших міжнародних виробників, особливо там, де йдеться про використовувані у виробництві якості, реалізації, технології та матеріали. Конструкція та технологія виробництва засновані виключно на високих вимогах до найменших можливих викидів і споживання палива, забезпечення найможливішого тривалого інтервалу між замінами свічок розжарювання та найнадійніших запусків навіть під час вкрай жорстких зимових умов.

Запчастини Starline покривають понад 90% українського парку автомобілів. Завдяки налагодженій схемі складування і логістики, а також мережі філій «ЕЛІТ-Україна», забезпечується високий рівень миттєвої наявності та оперативної доставки. Деталі бренду Starline позиціонуються як деталі бюджетного цінового сегмента, при цьому за якістю часто не поступаються відомим брендам з середнього цінового сегмента, і нерідко навіть виробляються на одних і тих же заводах.

Starline – гарантія якості, широкий асортимент і доступна ціна, яка забезпечує вигідну роботу автосервісам.