LKQ ELIT

Легенда Top Gear Джеремі Кларксон купив та передав Україні партію пікапів

14 травня 2022

Британський журналіст Джеремі Кларксон, найбільше відомий за телепередачею Top Gear, передав Україні гуманітарну допомогу.

Як стало відомо, Кларксон із командою свого нового шоу Diddly Squat Farm купив пікапи Toyota Hilux, Mazda BT-50, Mitsubishi L200 та Ford Ranger. Днями автомобілі прибули до України.

Пікапи приїхали не порожніми – їх під зав’язку завантажили гуманітарною допомогою. За словами зірки Top Gear та The Grand Tour, автомобілі використовуватимуть для евакуації із зони бойових дій.

Нагадаємо, у 2013 році в Україні відбулися зйомки одного з епізодів телевізійної передачі Top Gear. Тоді уся трійка легендарних телеведучих – Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд і Джеймс Мей – побувала в Криму та Києві. «Люди України. Спасибі за дуже теплий прийом», – написав тоді у власному Твіттері Кларксон.

Цікаво, що Джеремі Кларксон зробив кар’єру, роблячи провокаційні висловлювання на провокаційні теми. Наприклад, критикував велодоріжки, електромобілі, веганську їжу. Нещодавно він вилаяв путіна та російського гонщика через війну в Україні.

Джерело: mmr.net.ua