LKQ ELIT

Audi представила кросовер, який перетворюється на пікап

2 лютого 2023

Німецький автомобільний концерн Audi представив четверту модель у лінійці Sphere Concepts. Як стало відомо, йдеться про електричне крос-купе Activesphere, яке може трансформуватись у пікап. Автомобіль отримав безліч функцій, наприклад режим автопілота, пневматичну підвіску та опцію доповненої реальності.

Для покращення огляду електромобіль отримав безліч скляних елементів, панорамний дах, прозорі фрагменти на решітці радіатора і над панелями порогів, а також скляну кришку багажника. Салон авто виконаний у мінімалістичному стилі. В Activesphere не встановлено жодного монітору. Всю необхідну інформацію водій та пасажири отримують завдяки системі Audi Dimensions.

За бажання кросовер можна перетворити на пікап. Для цього необхідно лише зрушити задню панель на дах, а частину бампера відкинути у горизонтальне положення. Виробник повідомляє, що простору достатньо, щоб перевезти, наприклад, два електровелосипеди.

Силовою установкою новинки є два електричні двигуни загальною потужністю 436 кінських сил і крутним моментом у 720 Нм. Запас ходу електромобіля перевищує 600 км.

Джерело: https://mmr.net.ua/