LKQ ELIT

Hyundai представила оновлений седан Hyundai Elantra

19 березня 2023

Оновлений седан Hyundai Elantra, зовнішність якого була розсекречена наприкінці минулого місяця, тепер представлений офіційно. Автомобіль дебютував у Південній Кореї, де він представлений під ім’ям Avante.

Після рестайлінгу седан сильно змінилася зовні. Він отримав новий дизайн «передка» із звуженими фарами, тонкими світлодіодними смужками денних ходових вогнів та радіаторними ґратами з візерунком у стилі актуального Tucson.

З боків переднього бампера з’явилися справжні (не штучні) повітрозабірники, а на задньому бампері з’явилася велика контрастна вставка. Ліхтарі не змінилися, але через нове «оперення» седан став на 60 міліметрів довшим за попередника, розтягнувшись від носа до хвоста до 4710 міліметрів.

В інтер’єрі зміни незначні. Два екрани діагоналлю по 10,25 дюйми та масивний поручень на центральному тунелі перекочували до рестайлінгової «Елантри» від попередниці, але разом з тим у неї тепер є сучасні роз’єми типу USB-C (один спереду та два ззаду) і новий варіант обробки шкірозамінником блідо-зеленого кольору.

У авто залишилися 123-сильний бензиновий «атмосферник» 1.6 сімейства Smartstream, його газова версія LPI на 120 к.с, а також гібридна силова установка, що складається з двигуна 1.6 та електромотора. Трансмісія – шестиступінчаста «механіка», шестишвидкісний «робот» та варіатор.

Продажі рестайлінгових седанів у Південній Кореї вже стартували. Бензинові Elantra/Avante коштують від 15 тис. доларів, а за гібридні просять мінімум 19,7 тис. доларів.

Джерело: mmr.net.ua